Мария Игнатова кръшнала на Рачков с мастит бизнесмен (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Паралелните връзки на Мария Игнатова по време на тази с Рачков се увеличиха с още една.

Че Мария Игнатова е направила Митко Рачков рогоносец не веднъж, вече всички разбрахме. Разбира се, комикът не би направил подобно срамно признание, което си е удар по самочувствието и мъжествеността му. Но кирливите ризи на блондинката малко по малко излизат наяве и карат мнозина да съчувстват на любимия си водещ.

Върхът на наглостта на Мария Игнатова се оказва авантюрата й с богат бизнесмен от българо-турски произход. неговата самоличност засега остава тайна. Знае се, обаче, че върти оборотна търговия със стоки от съседната ни страна. А явно финансовите му възможности не са единственото, което е накарало блондинката да кръшне на дългогодишната си половинка.

Все пак, Рачков също изкарва доволни финанси покрай многобройните си ангажименти. Но, докато то се стараеше да осигури всичко на своята любима, тя го е била намерила в друг. Комикът е бил наясно с похотливия нрав на Мария Игнатова и винаги е разбирал за нейните паралелни връзки. Именно тази с бизнесмена преляла чашата на търпението му и той решил да се разделят.

Както вече стана ясно, актьорската двойка не дели един покрив още от края на миналата година. Че в отношенията им е приключено, вече няма никакво съмнение. Но остава без отговор въпросът дали Мария Игнатова все още поддържа връзка с мистериозния богаташ, който успя да замести Рачков в сърцето й, пише hotarena.net.

Мария Игнатова направи Рачков отявлен рогоносецМария Игнатова направи Рачков отявлен рогоносец

Мария Игнатова направи Рачков отявлен рогоносец

Вчера Енчо Керязов официално отрече слуховете с Мария Игнатова да са имали връзка, каквато мълва се носеше. Мария Игнатова продължава да пази мълчание относно случващото се в личния й живот и вероятно няма да издаде дали е сама или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мария Игнатова кръшнала на Рачков с мастит бизнесмен (Скандални разкрития)”

  1. M M

    авг. 11. 2017

    ЛИГЛА

    Reply to this comment

Добавете коментар