Мария Игнатова категорична: Не искам да говоря за Рачков! (Вижте какво я разгневи)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова е категорична, че не желае да споменава името на комика

Мария Игнатова си наложи ембарго върху връзката, или липсата на такава, с колегата си от „Господари на ефира“ Димитър Рачков. Миналото лято блондинката се върна при комика, но в последно време се появиха съмнение, че „любовното лепило“ не е скрепило разбитите парчета във взаимоотношенията им.

За сметка на Рачков, който забавлява зрителите в „Като две капки вода“, откакто „Господарите“ паднаха от програмната схема на Нова тв, Мария се покри.

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Снимка: Инстаграм

Игнатова уплътнява свободното си време, което е в излишък, с активна почивка, пътувания в чужбина и романите на Оскар Уайлд, Джон Стайнбек и Чарлз Буковски върху нощното си шкафче. Старанието на Марчето от светския живот не е никак случайно. Игнатова е вдигнала ръце от медийния интерес към особата й и най-вече около отношенията й с Рачков.

„Около това се шуми от има-няма 12 години. Абсолютен терор! И за да не допринасям допълнително за шума, няма да гъкна по темата повече“, изригна водещата в интервю пред „Дива“, цитирано от ПИК. Мария Игнатова по принцип никога не е била словоохотлива относно личния си живот. Преди две години, когато с Рачков решиха да прекъснат отношенията си, не тя, а той оповести раздялата им пред медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар