Мария Игнатова и Рачков окончателно се разделиха (Пи Ар ли беше събирането им? – Вижте как се издадоха)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Рачков се събраха само, за да предизвикат интерес към Господари на ефира

Връзката между Мария Игнатова и Димитър Рачков е пред окончателен провал. След свалянето на „Господари на ефира“ от ефир, вместо да се посветят един на друг, за да компенсират времето, в което служебните им ангажименти са им пречели да бъдат заедно, водещите отново са разделени. Нещо повече – разделени са на хиляди километри един от друг.

От малко повече от седмица красивата Мария се припича на романтичен остров в Индийския океан. Компания на съседния шезлонг обаче й прави не комикът, а нейната приятелка – певицата Алекс Раева.

Последната професионална проява заедно на Рачков и Игнатова бе в новогодишното предаване на „Господарите“, но извън работните им задължения двойката не се е появявяла публично заедно от август, когато бяха на гости на семейство Халваджиян във вилата им в Тоскана.

Мария Игнатова и Рачков

Снимка: Гугъл

От тогава насам Мария уважи няколко светски партита, но без Рачков. Като добавим и фактът, че за разлика от семейната лятна почивка през юли, на която отмаряха с децата си в Гърция, на зимната Игнатова е не с гаджето си, а с приятелката си Алекс, пъзелът на раздялата все повече се нарежда, предават от ПИК.

И все повече хора са убедени, че събирането им е било просто пи ар акция, в отчаян опит да се спаси рейтинга на закъсалото предаване Господари на ефира. Очевидно неуспешно…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар