Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков на меден месец в Швейцария (Фото)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков се отдадоха на романтика до езерото Лугано

Мария Игнатова, която се опитва да заблуди публиката на „Маскираният певец“ под маската на Заекът обясни защо е избягала от шоуто. Блондинката качи в инстаграм снимка от Швейцария, където очевидно е карала меден месец след неочакваната сватба с Ивайло Цветков.

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков

Снимки: Фейсбук

Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия. Лугано е любимият курортен град на европейските богаташи. Езерето пък е сравнително малко спрямо другите езера, но красотата му отдавна е заслужила интереса на хиляди туристи, сред които е била и прясната булка. Припомняме, че в два поредни епизода тя липсва от сцената. Миналата събота-на 16.10 един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова.

Следващата събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и нарушава регламентът. Явно Игнатова обаче се е прибрала и утре можем и да я видим на сцената на „Маскираният певец“, но редът на костюмите така се обърка, че нищо чудно това да не се случи, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар