Мария Игнатова и Димитър Рачков с първа обща изява след раздялата! (Двамата не се поглеждат на сцената)

Мария Игнатова и Димитър Рачков с първа обща изява след раздялата! (Двамата не се поглеждат на сцената)
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова и Димитър Рачков се показаха за първи път заедно след раздялата си

Мария Игнатова и Димитър Рачков не се поглеждат

Мария Игнатова и Димитър Рачков с първа обща изява след раздялата си! Бившите влюбени се показаха за първи път на едно място, след като месеци наред се отбягваха старателно. И категорично отказваха да се появят някъде, ако знаеха, че другият ще е там.

Рачков беше толкова наранен от предателството на Мария и изневярата й с Енчо Керязов, че дори уреди да я махнат от рекламата на Happy, в която тя неизменно снимаше заедно с него години наред.

Мария Игнатова и Димитър РачковЗа 15-я рожден ден на „Господари на ефира“ обаче двамата трябваше да преглътнат егото си и да се появят заедно. Поне на сцената на „Като две капки вода“, където се събра целия екип на шоуто.

За зрителите не остана скрито, че двамата старателно се избягваха на сцената. И дори не се поглеждаха. По всичко личи, че макар да се опитват да изгладят различията си в името на работата, между тях все още има напрежение. Самата Мария обяви, че скоро отново ще се върне на екрана на Господарите. Остава да гадаем дали отново ще бъде в тандем с бившия си или той няма да иска да работи с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар