Мария Игнатова и Димитър Рачков с най-скандалната раздяла на 2017 (Вижте кои други звездни двойки си казаха „Сбогом“)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха заради изневярата й с Енчо Керязов

Мария Игнатова и Димитър Рачков са сред двойките, които се разделиха през 2017

Мария Игнатова и Димитър Рачков с най-скандалната раздяла на 2017 година. Двамата изненадващо за феновете си обявиха, че вече не са заедно след дългогодишна връзка. В последствие стана ясно и скандалната причина за разлъката. А именно – изневяра от страна на Мария с акробата Енчо Керязов.

Именно похождението й сложи край на романса й с комика. За неин ужас обаче само преди дни Керязов се върна разкаян при съпругата си и обяви случилото се с Мария за цирк и грешка. Така блондинката остана с пръст в уста.

Христина Витанова и милионерът Лазгин също сложиха край на връзката си през 2017. Причината е повече от тривиална – системните похождения на богаташа, за които бившата на Благой Георгиев научила.

Мария Игнатова и Димитър РачковПреди дни обаче тя реши да се върне при него, тъй като осъзнала, че се справя трудно без спонсор, коментират зложелатели.

В края на 2017 се заговори и за раздяла между прясно влюбените Светлана Василева и Християн Гущеров. Тя дори изкара рождения си ден сама, без него. Дори и да е имало разлъка обаче, моделката и бившият на Мария бързо се събраха отново.

В самото начало на 2018 пък Венета Райкова обяви развода си с Тишо. И то при положение, че двамата празнуваха Нова година заедно в Сърбия. И нищо не предвещаваше подобно развитие на брака им.

Според запознати обаче те от дълго време са имали проблеми и в крайна сметка са счели за по-разумно да сложат край.

Други пък виждат в действията им само пи ар акция, нищо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар