Мария Игнатова и Алекс Раева с тузарска ваканция на Малдивите (Снимки)

Мария Игнатова и Алекс Раева с тузарска ваканция на Малдивите (Снимки)
2 (40%) 1 vote

Мария Игнатова и Алекс Раева се глезят на Малдивите

С тузарска ваканция на Малдивите се глезят Алекс Раева и Мария Игнатова. Двете водещи си подариха уникално пътешествие сред лазурните води на океана.

Докато повечето им колеги зъзнат под януарския студ, Алекс и Мария си взеха заслужена почивка.

Певицата и актрисата са много добри приятелки, още от времето, когато водеха заедно „България търси талант“, а след това и „Х Фактор“. Те дори заедно участваха в „Полицаите от края на града“. И въпреки че половинката на Рачков имаше по-малка роля от тази на Алекс Раева, те пак бяха неразделни.

Както се говори приятелството се е разширило и на семейни начала, тъй като двете вече почиват с половинките си. Мария и Рачков взели решение да си дадат кратък отдих между работните ангажименти, а Алекс Раева събира сили за нов проект. Тя също така обожава да се гмурка и дори засне с камера случващото се под морските дълбини.

Красотата на подводния свят, хубавата Алекс увековечи със снимки, като не пропусна да сподели и снимки от белите плажове, на които разпуска с приятелката си. Единствените, които липсваха на фотосите бяха половинките на двете звезди.

Всъщност Рачков и Мария отдавна взеха решение да не правят личния си живот обществено достояние. Двойката преживя няколко кратки и една по-сериозна раздели и сега са отново заедно, твърдо решени да държат доброжелатели и зложелатели далеч от личното си пространство. Алекс Раева пък се раздели с диджей Дончо без много шум и пак без много шум срещна нова сродна душа. Кой е мъжът до нея обаче остава пълна загадка. Актрисата и до днес мълчи, като лаконично споделя, че това е човек, който от години е в обкръжението й, но досега го е възприемала само като приятел.

Алекс Раева и Мария Игнатова се глезят на Малдивите сн. Инстаграм

Алекс Раева и Мария Игнатова се глезят на Малдивите сн. Инстаграм

По всичко личи, че в личния живот и двете се радват на пълна идилия. И това се вижда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар