Мария Игнатова на издръжка при майка си (Ето цялата истина за раздялата й с Рачков)

Гласувайте за статията

Майката на Мария Игнатова я издържа, водещата живее при нея като принцеса

Слуховете, че Мария Игнатова е в депресия след поредната раздяла с Рачков са пълна лъжа. Блондинката още от след първата си раздяла с комика се е принесла в луксозния палат на майка си в „Драгалевци” и се шири като принцеса на издръжка при майка си.

Раздяла с Митко всъщност няма. Защото Игнатова никога де факто не се е събирала с него отново. Инициатива да затоплят отношенията си с комика била на братя Халваджиян. Които ги събраха единствено заради общата им работа в „Господари на ефира“ и заради рейтинга на предаването.

Снимка: ПИК

През последната година когато се заговори, че са се събрали те всъщност не са били заедно. Мария изобщо не е живяла при Рачков в Панчарево. Поддържали са отношения, които могат да се опишат като неангажиращи, отворени и сложни. Само дето мнозина си мислеха, че са изгладили ръбовете на страстната си любов.

Оказва се, че според слуховете даже комикът е въртял паралелна връзка с мистериозна жена, която го навестявала в къщата му докато се мълвеше, че е заедно с Мария.

Снимка: Фейсбук

В момента водещата все още си живее в дома на родителката си като си спестява доста битови разходи. С каквито щеше да се сблъска ако живееше сама. Съжителството с майка й било дюшеш за актрисата. Която остана без заплата след спиране на Господарите.

Освен това имала повече време да прекарва със сина си Виктор. С баща му Петко се разбрали момчето да живее две седмици при него и две седмици при майка си. След като установила, че връзката с Рачков няма да я бъде Мария си дала почивка от силния пол и нямала никакво желание да си търси сериозна половинка, прдават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар