Мария Игнатова заби нож в сърцето на Рачков: Ивайло е голямата ми любов! (Вижте как го унижи)

Мария Игнатова удари звучен шамар на бившия си Димитър Рачков

Дори и вече разделени от доста време Мария Игнатова и Димитър Рачков продължават да бъдат свързвани един с друг в публичното пространство. Този път обаче, блондинката призна нещо, от което на тв водещия със сигурност не му е станало много приятно.

В първия си ефир като водеща на „Папараци – ново 20“ русата фурия направи неочаквано и доста култово признание за личния си живот, каквото отдавна не е правила.

Мария Игнатова и Димитър Рачков раздяла
Снимка: Инстаграм

Изкусителната блондинка призна, че голямата й любов е Ивайло Цветков Нойзи, с когото направиха всичко възможно в последните месеци да скрият връзката си, но не особено успешно. В първото издание на предаването Мария Игнатова интервюира продуцентът Андрей Арнаудов, на когото нямаше как да не сподели тази интимна подробност.

„Коя е най-голямата ти любов?“, попита Мария Андрей, а тя отвърна – „Ивайло“. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: „Не ставай нагъл“. Разбира се, отдавна е ясно, че става въпрос за Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.