Мария за Гущерови: Да не ми държат сметка, мога да разкажа куп неща за тях! (Вижте как им се кани)

Мария за Гущерови: Да не ми държат сметка, мога да разкажа куп неща за тях! (Вижте как им се кани)
3.5 (70%) 2 votes

Мария продължава да заплашва Гущерови, че ще разкрие скандални тайни за семейството

Мария определено има какво да разкаже, ако реши да си отвори устата

Мария продължава да заплашва Гущерови. По време на гостуването си в „На кафе“ певицата трябваше да отговори на няколко въпроса за брака си с Християн Гущеров. И разбира се, за отношенията със семейството му.

Макар да не крие, че темата е табу за нея, тя все пак коментира думите си от Къщата. За отношението към нея от страна на богаташа по време на брака им и след тяхната раздяла.

МарияВодещата Зейнеб я попита дали не се притеснява, че може да си навлече неприятности от страна на фамилията с разкритията си. Както вече се писа. Това предизвика искрен смях и звездата на Пайнер, която заяви, че може да разкаже много по-скандални и пикантни неща. Затова е по-добре Гущерови да не й търсят сметка.

В следващия момент тя все пак се усети, че е прекалила с изказването си и би отбой. Като заяви, че действително не желае да говори повече по темата.

Както знаете, Мария разкри, че Християн я е изхвърлил от дома си след раздялата им. И тя е била принудена да се прибере с Марая в малкия си апартамент, който е бил само на замазка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар