Мария запозна Марая с новия си (Той не спира да я засипва с подаръци)

Мария запозна Марая с новия си (Той не спира да я засипва с подаръци)
5 (100%) 1 vote

Мария запозна дъщеря си Марая с гаджето си

Мария грее покрай новия си, който глези Марая като свое дете

Мария запозна Марая с новия си. Певицата не крие, че в живота й има нов мъж, макар категорично да отказва да говори за него. Тя обаче вече е срещнала избраника си с дъщеря си.

Това се случи преди няколко седмици, когато чалга певицата заведе щерка си в Англия. Именно на Албиона живее новият възлюбен на изпълнителката, който е българин и развива успешен бизнес на Острова.

Двамата с Мария са заедно от повече от четири месеца и чалгарката решава, че е време дъщеря й да познава новата й изгора.

Мария и Марая

Снимка: Фейсбук

Гаджето на певицата направил всичко възможно, за да се хареса на щерката на приятелката си. Той приготвил куп изненада за малката Марая, която останала очарована. Новият на певицата затрупал с подаръци щерката на гаджето си, които много се харесали на малкото момиче, издадоха близки до Отварачката пред вестника. Марая харесала изключително много избраника на майка си и дори вече разпитвала кога ще го види отново.

Чалгарката и бизнесменът се запознават, докато тя има участие в Лондон. Бизнесменът, който е с няколко години по-голям от нея, хлътва до уши, щом вижда за пръв път сексапилното миньонче. Мария също леко залита по него и двамата си разменят номерата. Бизнесменът прави първата крачка и започва да я залива със съобщения. След няколко седмици бизнесменът кани Мария в своето имение, което се намира близо до Лондон. И оттогава двамата са на крилете на любовта.

„До него се чувствам спокойна и уверена“, признава Мария, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар