Мария забрави, че е омъжена! (Показа супердръзка визия в „Тихо“)

Мария забрави, че е омъжена! (Показа супердръзка визия в „Тихо“)
5 (100%) 1 vote

Мария се пусна по бельо и с много фотошоп, показа се супер дръзка

Мария взриви мрежата с кадър от клипа към „Тихо“. Певицата реши да покаже колко е дръзка, като се появи оскъдно облечена в най-новия си клип, забравяйки, че е омъжена и е редно да поддържа имидж на примерна съпруга.

Фолк звездата лъсна на провокативна снимка, на която се щракна в гръб и с чисто новите си обувки. Очаквано, фотосът така разтърси мрежата, че феновете останаха без дъх при вида й.

Кадърът определено вдигна самочувствието на миньончето, което и без фотошоп показа, че изглежда направо феноменално. Както и че последните й тренировки във фитнеса са дали желаните резултати.

Мария съвсем забрави, че е омъжена

Мария съвсем забрави, че е омъжена

Самата изпълнителка и друг път се е пускала оскъдно облечена, но този път успя да смае всички. Неслучайно почитателите на Мария направо полудяха при вида на певицата.

Певицата си пусна дързък кадър в нета

Певицата си пусна дързък кадър в нета

Видеото е дело на Люси Иларионов, а в него заявка за завръщане дава и Елена Паришева. Именно новината, че половинката на Ивелин Попов се връща към сцената, направи песента на Мария „Тихо“ толкова популярна.

За капак, певицата си пусна и дръзко кадро, на което се вижда стройната й фигура. И демонстрира, че не дава и пет пари за факта, че е омъжена за влиятелен бизнесмен и трябва да се съобразява как се показва пред камерите.

Междувременно обаче не липсват и подмятания от страна на колежките й. „Като й липсва талант, ще се показва“, гласят ехидни коментари из форумите. А потребители допълват, че на изпълнителката й е крайно време да заснеме и някоя фотосесия за „Плейбой“, тъй като клиповете открай време вървят в тази насока.

Никой обаче не може да отрече факта, че в новия си клип Мария изглежда феноменално. Предстои да видим, дали обаче промо кадърът не е просто илюзия и дали певицата наистина изглежда толкова смайващо. Или всичко е само фотошоп и игра на сенки и светлини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар