Мария забрави за марковите тоалети, тръгна с дрехи на аванта (Вижте как кърпи бюджета)

Мария забрави за марковите тоалети, тръгна с дрехи на аванта (Вижте как кърпи бюджета)
5 (100%) 1 vote

Мария се раздели с марковите си дрешки след развода си с Гущеров

Мария започна пак да носи дрехи на аванта

Мария забрави за марковите тоалети. Миньончето беше принудено да се раздели със скъпарските си дрешки след развода си с богаташа Християн Гущеров. Като според слуховете той е нарязал всичко в гардероба й. Дали заради това или поради тази причина, но е факт, че певицата не се е появявала с никоя от старите си дрехи откакто стана ясно, че вече не е част от милионерското семейство.

В същото време тя отново започна да взема дрехи на аванта като в замяна ги рекламира на Фейсбук страницата си. Практика, предпочитана от доста родни знаменитости, които не искат да харчат пари за дрехи. Редица бутици пък с удоволствие им предоставят тоалетите си заради рекламата.

МарияЕстествено, докато разполагаше с парите на Гущеров, Мария беше зарязала тази практика. Тъй като можеше да си позволи да пазарува от най-скъпите и реномирани марки.

Но след развода на изпълнителката вече й се налага да закърпва бюджета си със собствени средства. Тя неслучайно увеличи участията си на седмица като не можем да отречем, че името й предизвиква сериозен наплив в дискотеките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар