Мария заби нов милионер (Вижте кой я глези с лукс изненади)

Гласувайте за статията

Мария не стои на сухо, заби нов милионер

Фолк певицата Мария не остана за дълго сама. Бившата съпруга на Християн Гущеров се уреди с нов милионер, който не жали средства, за да я глези. Няма и три месеца откакто изпълнителката и съпруга й се разделиха, а тя вече има нов мъж до себе си.

Самата фолк звезда демонстрира доста скандално поведение в последно време, но очевидно някои от местните новобогаташи никак не се впечатляват от това. Такъв е и случаят с най-новото завоевание на певицата — бизнесмен на име Ангел Тенев. Предприемачът е натрупал милиони от бизнес с месо. Благодарение на това, успява да предизвика истински фурор сред златотърсачките.

Фолк звездата бързо се ориентирала след първата им среща и му завъртяла главата. Зли езици обаче подмятат, че уговорката им е по-скоро финансово ориентирана, отколкото базирана на чувства. За да се радва на компанията на звездата, Тенев й отпуска 50 бона на месец за лични разходи. Освен това изпълнителката получава скъпи подаръци, луксозни почивки, а също така и изключително скъпа лимузина, която вече сама управлява. Звездата има право да задържи всичко това, а освен това той финансира и последния й клип.

Шушука се, че е платил за него шеметните 40 бона. При това в евро.

Що се отнася до Мария, певицата се раздели със съпруга си само преди няколко седмици. Двойката признава, че от декември насам отношенията им куцат, но от пролетта са сложили край на брака си с трайна раздяла. Бизнесменът Християн Гущеров призна, че съпругата му твърде много се разголва по заведенията, което го влудява.

Мария се фука с нов милионер

Мария се фука с нов милионер

Като наследник на аристократична и уважавана фамилия, той в крайна сметка осъзнал, че не това е жената, с която може да сподели живота си. И след три години брак се разведе с нея, лишавайки Мария от милионите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар