Мария заби милонер от Англия (Певицата смени Гущеров с още по-богат)

Гласувайте за статията

Мария оплете в мрежите си по-голям богаташ от Гущеров

Мария не си губи времето напразно. Тя отново хвърчи на крилете на любовта. Оказва се, че има нов любовник. И то какъв. Милионер, който върти бизнес в Англия.

Не случайно певицата пуска често клипчета в социалната мрежа от Кралството. Тя често лети до Острова за да изконсумира новата си връзка. Но пази в тайна кой е новият й. За него знаят само най-близките й хора. А именно майка й и сестра й и дъщеричката й Марая. Само от тези три жени тя няма никакви тайни.

Съвсем скоро миньончето призна, че е влюбена и има мъж до себе си. Но се зарече никога да не разкрие неговото име. Нито пък да го покаже. Изричното му желание било да не става герой в писанията на жълтите медии.

Говори се, че новият на Мария е е български бизнесмен. Който има сериозен бизнес в Албиона за милиони. Той бил доста по-възрастен от фолкаджийката, но бил омаян от прелестите на сладката чаровница, пише bgdnes.bg.

Милионерът има един брак зад гърба си, но се надявал отново да открие любовта на живота си.

Въпреки разстоянието, което разделя влюбените Мария летяла през седмица до Острова. Там далеч от българските папараци се наслаждавала на новата си връзка.

Бившата госпожа Гущерова вече запознала семейството си с любовника си. А те били възхитени от него.

Като доказателство, че певицата е влюбена до уши говори и последния й статус. Тя написа, че се научаваш да обичаш отново, когато се влюбиш отново.

След развода с Християн Гущеров Мария имаше няколко афери с различни мъже. Но за съжаление нито една от тях не се оказа достатъчно сериозна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар