Мария ексклузивно: Омъжвам се отново, чакам да приключи развода! (Вижте признанията й)

Гласувайте за статията

Мария стяга трета сватба, чака само да приключи развода й с Гущеров

Мария има нов мъж в живота си, в когото е лудо влюбена

Мария стяга трета сватба! Пред камерите на Нова ТВ миньончето призна, че действително в живота й има нов мъж. В когото е толкова влюбена, че е приела предложението му двамата официално да станат семейство.

Миньончето призна, че чака да финализира развода си, за да се разходи до олтара за трети път.

Настоящата си половинка срещнала чрез общи приятели. Фолк дивата обаче отказва да коментира възрастовата им разлика или бизнеса, с който той се занимава.

„С него се чувствам добре. Той стои зад мен във всичките ми казуси и проблеми. Това е причината да минавам през препятствията самоуверено и с усмивка.”, разкрива певицата пред сп. Love Style.

МарияЗа краха в брака на Мария с Гущеров се заговори едва през март, но тя се е изнесла от дома им в Драгалевци с дъщеря си Марая още преди 10 месеца. От тогава съпрузите се събирали на приливи и отливи.

„Прецених, че вече не намирам себе си там, нито онова, което съм намирала някога. Оттогава няколко пъти съм се връщала, но без багаж. В началото на март обаче приключих контактите с Христиан, защото това беше една агония и време, което няма смисъл нито аз да губя, нито той. Не съжалявам за сватбата ни, а само за обидите, които понасям в момента. Всички тези първи страници, които излизат в така наречението таблоиди, за мен са обидни. Тези писания опорочават едни много красиви години назад във времето, когато съм била щастлива.”, изповядва се изпълнителката на Червеният картон.

Тя категорично отрича във връзката й с Гущеров да е бил замесен трети човек, както и това да е звъняла на Христиан, за да го моли да се съберат отново, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар