Мария налапа дъщеря си! (ЗАБАВНА СНИМКА)

Гласувайте за статията

„Мария, изплюй детето”, „Какъв ужас се чете в очите на малката…” и прочие коментари се сипят в нета

Мара Отварачката - Марая

„Защо ти е толкова голяма устата”, попита малката Марая майка си

„Защо ти е толкова голяма устата”, попита малката Марая майка си… „Като големия зъл Вълк и малката Червена шапчица са Мария и дъщеря й Марая”, шегуват се зевзеци. Фолк певицата, която е пословична с големите си силиконови джуки, сякаш наистина всеки момент ще налапа цялото момиченце.

Изпълнителката с прякор Мара Отварачката публикува няколко снимки с 4-годишната си дъщеря Марая на стената си във Фейсбук. Покрай коментарите за порасналото хубаво дете на певицата, се прокрадват и негативни подмятания. На една от снимките Мария целува малката по устата и гледката наистина е забавна.

Мария

„Какъв ужас се чете в очите на малката…”

В сравнение с огромните силиконови джуки на майка си, детето направо се губи в тях. „О, не! Налапа я!”, „Мария, изплюй детето”, „Какъв ужас се чете в очите на малката…” и прочие закачливи коментари се сипят покрай снимката.

Изпълнителката на „Ти позна ли ме” винаги е получавала упреци, затова че така драстично уголеми устните си. Както наскоро Kliuki.net писа, силиконът на Мария е започнал да се разкапва и те определено не изглеждат привлекателно.

Фолк певицата обаче не се притеснява от тях, а дори напротив – винаги акцентира с ярко червило, за да подчертае чудовищния им обем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар