Мария в депресия след сватбата на Гущеров (Вижте как му се обясни в любов)

Гласувайте за статията

Мария в депресия след сватбата на Светлана и Гущеров

Фолк певицата Мария май трудно преживява сватбата на Светлана и бившия си мъж — Християн Гущеров. Дни преди венчавката им изпълнителката пусна клипа към парчето си „Чувал ли си за такива“.

В песента се пее за една много страдаща жена, която тъгува по изгубената си любов, „Не минава, пробвах, не, не, не, животите дори да си разбихме. Следващ някой ще сме с други, в тоя стискай и не пускай мене, чу ли“, припява си изпълнителката.

По-късно тя споделя, че е усетила този момент, като най-подходящ да пусне парчето, а и била посъветвана да не крие чувствата си. За всички станало ясно, че певицата е влюбена и страда по мъжа си.

Мария и Гущеров се разделиха миналата пролет. Тогава бизнесменът призна, че го е срам от изцепките на жена му по нощните клубове. „Аз искам съпруга, която се грижи за семейството и дома, а не разпасана жена, която вилнее из нощните заведения“, сподели тогава милионерът. Той потвърди, че с Мария се развеждат, а по-късно изпълнителката додаде, че двамата са се разделяли на два — три пъти, като всеки следващ раздялата била все по-грозна и болезнена за нея. Подпийналата изпълнителка сподели най-пикантните подробности за брака си във „ВИП Брадър“, но по-късно се извини. По всички личи, че въпреки развода, тя все още не е забравила милионера. Нито пък му е простила, че я замени за Светлана Василева, с която уж бяха приятелки.

Мария още страда по Гущеров сн. Фейсбук

Мария още страда по Гущеров сн. Фейсбук

Моделката се кълне, че с Гущеров се харесали след развода му с Мария, но никой не й вярва. Очевидно обаче в нейно лице той намери жената, която търсеше. Новата му булка не излиза от дома им без разрешение, обича да чисти и готви, а освен това е кротка и послушна. С други думи — нищо общо с темпераментната звезда, но и далеч по-скучна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар