Мария дели новия си любим с три държанки (Истината за „приказната“ й любов)

Гласувайте за статията

Мария се хвали с приказна любов, но приказката не е щастлива

Мария се хвали, че се носи на крилете на любовта с нова изгора, но идилията е далеч. Певицата се оказа обвързана с нов мъж, който прави всичко, но не и да радва наистина звездата.

Изпълнителката се е хванала с мастит бизнесмен, който налива милиони в земеделие, от европроекти. Баровецът си падал по тънката част, благодарение на което певицата бързо му завъртяла главата. Освен Мария обаче, милионерът върти още три красавици. И не се свени да събере харема си в елитен комплекс в Созопол.

Така, уж забавните ваканции с приятелки на певицата, се оказаха среща на харема. Звездата неотдавна сподели, че е силно влюбена и вярва, че това е мъжът за нея. Много скоро обаче истината за връзката им видя бял свят.

„Мария живееше като кралица при Гущеров. Но не успя да съхрани семейното си щастие и го изгуби. Новият й обаче няма да й предложи брак и сигурност. Оставя й по 20 бона на седмица джобни и до там. Тя наистина горчиво съжалява за случилото се с Християн“, доверяват от обкръжението на звездата.

Самият Гущеров не пропуска да я подразни със снимки на новата си — Светлана Василева. Плеймейтката от известно време се шири в дома на милионера и дори се фука, че двамата живеят заедно.

Мария и Християн Гущеров бяха женени три години, но певицата реши, че семейния живот не е за нея и го напусна. Изпълнителката в момента изплаща апартамент в столичния Драгалевци и кара кола на лизинг. Освен това е принудена да дели мъжа си с куп държанки. И съдейки по слуховете, получава от него седмична издръжка от 20 бона, пише blife.bg.

Мария дели новия си с още три държанки

Мария дели новия си с още три държанки

Очевидно обаче и тези й приходи не й стигат дори за сметките за водата. Както е известно, фен на певицата я издаде, че дължи куп пари на общината за вода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар