Мария го удари на равносметка след раздялата с Гущеров: Научих и обичах! (Вижте размислите й)

Мария го удари на равносметка след раздялата с Гущеров: Научих и обичах! (Вижте размислите й)
5 (100%) 1 vote

Мария се отдаде на равносметка след развода си с Християн Гущеров

Мария приема доста спокойно раздялата си с богаташа

Мария се отдаде на равносметка след развода с Християн Гущеров. Певицата, която вече се подвизава с моминското си име Кирова, изглежда приема доста спокойно краха и на втория си брак. Или поне се опитва отстрани да изглежда така.

Последната й снимка във Фейсбук е придружена от философски цитат на Артър Кларк за живота и щастието.

„През живота си научих две безценни неща – да учиш и да обичаш. Нищо друго – нито славата, нито властта, нито постиженията, сами по себе си – не могат да имат същата непреходна стойност. Защото, когато животът ви приключи, ако можете да кажете „Научих“ и „Обичах“ ще можете да кажете и „Бях щастлив“!“, написа певицата.

Естествено, феновете й веднага заподозряха, че любимката им изживява същите емоции и се опитва да гледа философски на втория си развод. Други пък смятат, че просто се прави на интересна.

Мария„Ако беше толкова възвишена и наистина умееше да обичаш, нямаше да бъдеш зарязана и от двамата си мъже“, редят е феновете в коментари.

Изпълнителката изкара Великденските празници във вилата на богаташите Арабаджиеви в Сен Тропе. Откъдето не пропусна да сподели снимки, някои от които в доста оскъдно облекло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар