Мария го удари на живот след раздялата с Гущеров (Вижте как се забавлява с Мамаша)

Гласувайте за статията

Мария не страда особено по Християн Гущеров

Мария реши да се забавлява с майка си след новината, че Гущеров е подал молба за развод

Мария го удари на живот след раздялата си с Християн Гущеров. Певицата не изглежда особено съсипана след новината, че богаташът е подал молба за развод, тъй като е възмутен от поведението й. „Тя не иска семеен живот, иска разголен живот“, унижи Гущеров изпълнителката.

Която пък му върна, заканвайки се, че той никога няма да я забрави. И макар да потвърди новината за развода през сълзи, Мара не изглежда особено нещастна от случващото се.

МарияТя се отдаде на забавления като компания и правеше майка й Йорданка. Двете първо посетиха популярния хотел Маринела, след което партито продължи и в дискотека Плаза Денс, където Мария имаше участие.

Ако се вярва на слуховете, тя е твърдо решена да изкопчи колкото се може повече пари при развода. Спрягат се колосални суми от порядъка на 2 милиона обезщетение.

И макар пайнерката да твърди, че не иска нищо от богатството на милионерския син, тя със сигурност няма да си позволи да изпусне възможността да се окаже с доста по-тлъста банкова сметка, коментират зложелатели. А Гущеров е готов да плати колкото му поиска, само и само името му да не се свързва повече с нейното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар