Мария втрещи с кльощави крака! (Ето до къде се докара с глад)

Гласувайте за статията

Мария втрещи с кльощави крака, съвсем е кожа и кости

Фолк певицата Мария реши да обърне гръб на модата на пищните извивки и се показа с убийствено кльощави крака. Изпълнителката демонстрира плашещо слаба фигура в социалните мрежи, като ясно показва, че направо се мори от глад.

Фенове на фолк звездата втрещени коментират, че любимката им изглежда направо страшно. И отбелязват, че май тренировките и диетите съвсем скоро ще я превърнат в ходещо привидение.

Певицата не само показва смайващо тънки крайници като клечки, но се и гордее с този факт. Даже й феновете обаче са на мнение, че никак не й отива да изглежда толкова слаба.

„Олеле! Ставаш кожа и кости!“, „На Преслава ли се опитваш да заприличаш?“, „Прекалено слаба“, „Само с въздух не се живее“, гласят част от коментарите в социалните мрежи. Самата изпълнителка често е признавала, че държи теглото си буквално на границата с анорексията около 45 — 46 килограма. Както и че често пада под него, заради напрежение, стрес, глад и други подобни.

Мария обаче далеч не е единствената фолк певица, която има подобни проблеми. Алисия и Преслава също влизат в листата на най-слаботелесните звезди у нас. Преслава преди време сподели, че се храни, но внимава да не прекалява. Освен това започне ли да работи по някой проект, веднага започва да сваля, тъй като е изключително напрегната в такива моменти и трудно може да се насили да яде.

Алисия пък се стопи покрай връзката си с Бирмата, който е сочен също за виновник за теглото на Преслава. Изпълнителката има крака като клечки, но не признава никакви ограничения и продължава с опитите да се поддържа слаба за милионера.

Мария плаши със слаба фигура

Мария плаши със слаба фигура

maria 2

Що се отнася до Мария, феновете се шегуват, че е крайно време Християн Гущеров да й заеме малко от неговите собствени килограми, за да може певицата да заприлича на човек. Бизнесменът е доста по-солиден от половинката си, която, за разлика от него никак не търпи излишни грамове по тялото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар