Мария втрещи с изказване: Марая е дете на Гущеров! (Вижте думите й)

Мария втрещи с изказване: Марая е дете на Гущеров! (Вижте думите й)
5 (100%) 1 vote

Мария унижи много жестоко бившия си съпруг

Мария заяви, че дъщеря й е дете на Християн Гущеров

Мария втрещи с изказване. Чалгаджийката обяви, че дъщеря й Марая е дете на Християн Гущеров! Разбира се, Отварачката нямаше предвид, че момиченцето е биологично дете на съпруга, а просто, че чувства него като баща. Само дето изказването й не е никак на място, предвид факта, че Марая си има баща – първия съпруг на майка й Митко Андонов.

Мария не спира да използва дъщеря си, за да впримчи Гущеров

Мария не спира да използва дъщеря си, за да впримчи Гущеров

А и думите й са повече от обидни спрямо бившия й. Който винаги се е проявявал като грижовен баща към Марая. Това обаче не пречи на Отварачката да използва детето, за да прави мили очи на новия си мъж. И да обяснява колко са близки двамата и как всички заедно са едно щастливо семейство.

В което очевидно таткото на Марая не се вписва изобщо. Мара продължава да уязвява бившия си, заявявайки, че много родители не правят за децата си това, което Гущеров прави за дъщеря й, предават от Блясък.

„Това е нашето дете, неговото и моето“, не спира да ръси бисери певицата. И допълва, че от самото начало на връзката им, Християн приел Марая като свое дете, а тя му отвръщала с не по-малко обич и привързаност.

„Радвам се, че дъщеря ми расте в толкова интелигентна и културна среда, каквато му предлагат семейството на Хриси“, не спира да се мазни на милионерското семейство Мара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар