Мария втрещи със стайлинг – с кожени ботуши посред лято (Снимки)

Мария втрещи със стайлинг – с кожени ботуши посред лято (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мария сама се закопава с нелепите си съчетания

Мария се опитва да се наложи като модна икона, ама с подобни дрешки предизвиква само смях

Мария упорито се опитва да се наложи като модна икона, особено откакто се омъжи за Християн Гущеров. И започна да харчи безогледно парите му за маркови тоалетчета. Само дето певицата очевидно все още не е научила максимата, че парите купуват дрехи, но не и стил и елегантност. В противен случай щеше да се откаже от безполезните си напъни да се изживява като стилна и елегантна жена.

Мария втрещи със стайлинг посред лято

Мария втрещи със стайлинг посред лято

Тъй като определено не й се получава. Което си личи ясно и от последните й снимки, от участие в популярен пловдивски клуб. Където Отварачката цъфна пременена в ефирна лятна рокличка. Съчетана с черни кожени ботуши до над коляното.

Визия, която, колкото и да е модерна, е всичко друго, но не и уместна, предвид факта, че температурите навън гонят 40 градуса. И тези черни кожени ботуши изобщо не се вписват с юлските жеги, коментират модните спецове. Въпреки, че имат лек отвор отпред на пръстите.

Който надали охлажда кой знае колко, а е по-скоро направен за фасон. „Колкото да не се каже, че е с изцяло зимни ботуши“, хилят се форумци.

Естествено, нелепият й стайлинг незабавно породи вълна от шеги, някои от които откровено груби.

„Представяте ли си какъв „аромат“ се разнася като се събуе“, „Тя така омайва ГУщеров – само като махне ботушите и на него главата вече му се е замаяла… от миризмата“, смеят се онлайн зевзеците.

„А можеше просто да си обуе едни елегантни сандали и да не се опитва да се прави на интересна. Не й се получава“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар