Мария втрещи с изцепка: Ставам писателка, ще пиша роман за живота си! (Още куриози)

Мария втрещи с изцепка: Ставам писателка, ще пиша роман за живота си! (Още куриози)
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата Мария се е взела доста на сериозно!

Преди дни Мария обяви официално, че е на крилете на любовта. От няколко месеца се говори, че певицата има нов мъж до себе си след раздялата с Християн Гущеров. Сега се оказва, че мистериозният бизнесмен е не просто спонсор и подкрепа в живота, но и нейна муза!

Пайнерката така се е вживяла в ролята на звезда, че смята живота си за напълно достоен за документиране. Два брака, едно дете, куп скандали и много авантюри, а може и една предстояща трета сватба са мотивирали Мария да влезе в едно ново амплоа – на писателка! По примера на много известни личности, последната от които е Криско, колежката му смята да пише автобиографична книга.

Двамата музиканти напоследък работят в тясно сътрудничество. Затова нищо чудно певицата да е взаимствала идеята именно от рапъра. Самият той издаде наскоро своята книга и пожъна неочакван успех. А Мария определено има много повече какво да разкаже за себе си! Но, тези планове ще се отложат във времето за след няколко години.

Сега изпълнителката на „Всичко забранено“ е на 35. Наясно е, че има още много какво да види и да получи от живота. Затова си е дала срок до след 10 години да натрупа достатъчно материал за едно солидно томче. И на този етап се надява най-ярките истории в него да са свързани с настоящия мъж в сърцето й, пише bgdnes.bg.

Мария отново влезе в устите на всички

Мария отново влезе в устите на всички

„Като цяло не бих изживяла живота си по друг начин и не бих променила нищо в него“, философства днес Мария. Тя е стигнала до извода, че всичко й се е случвало или за да я поучи, или за да поплаче, или за да се усмихне. Певицата споделя, че всяка трудност за нея е предизвикателство, но се надява за в бъдеще да има по-малко пред себе си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар