Мария втрещи с вулгарна визия на участие (Вижте безумния й вид – Снимки)

Гласувайте за статията

Мария съвсем се разпаса, шашна с вулгарна визия на участие

Мария, която на 13 януари чукна 38 години признава, че макар да има любим до себе си сега е момента да си поживее. Певицата често може да бъде забелязвана на купони в столичните нощни заведения. На очи обаче се набива безумния вид на певицата.

Снимка: Инстаграм

Тя признава пред „България днес”, че е обвързана, но това не й пречи да се разголва и да показва вулгарно поведение

Фолк фурията казва още, че никога не остава без мъж. Но въпреки това няма намерение да се откаже от купоните. Когато разпуска се чувства най-добре. Въпреки, че трудно се наспива, а всяка сутрин не пропуска да закара Марая на училище.

През изминалата седмица Мария завихри такъв купон в Студентски град, че мина всякаква граница на благоприличие. Тя се появи с мини черна рокличка, с която събра погледите на мъжете. Формите на изпълнителката не бяха скрити от миниатюрното парче плат. А когато започна да върти кючеци дупето й лъсна на показ. Не по-малко разголена бе и отпред. Дълбоко деколте до пъпа показа целия й сутиен, който едва удържаше силиконовата гръд на певачката.

Снимки: Инстаграм

Голям чалга купон настана когато Мария започна да вие снага около малките барабанчета, а барабанистът на няколко пъти я шляпна с палките по задните части.

Поведението на чалгаджийката втрещи по-консервативните. Те я критикуват, че е недопустимо една майка на тийнейджърка да се държи толкова разпуснато и разюздано и така да срами дъщеря си, а и никой сериозен мъж няма да  търпи така да го излага.

.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар