Мария вдига трета сватба (Певицата с нов мъж до себе си, вижте какво призна)

Гласувайте за статията

Мария се стяга за трета сватба, призна, че има нов мъж

Фолк певицата Мария се стяга за трета сватба. Изпълнителката сама призна, че има нов мъж до себе си и се надява скоро да станат семейство. „Всеки, който ме познава, знае, че вървя навсякъде с два куфара. Вече обаче са започнали да се предават и като се пренеса следващия път, вече няма да мога да си тръгна“, със смях коментира фолк звездата в онлайн шоуто на Азис.

Изпълнителката сподели още, че е много влюбена и има нов мъж до себе си. И той подобно на нея е материално обезпечен и изключително богат. Но много по-млад.

„С всяка изминала година свалям възрастта. Младите момчета са толкова пълни с енергия и жизненост, толкова много могат…“ хвали се изпълнителката. Не без гордост тя споделя, че когато се е запознала с Гущеров, той е бил само на 23 години. Под въпрос остава на колко е настоящото гадже на певицата, но предвид предпочитанията й към млади мъже, вероятно е по-млад и от бившия й съпруг.

„Аз съм семеен тип жена. Не мога без мъж, надявам се да срещна човек, с когото да остарея“, споделя още изпълнителката. Звездата е категорична, че сватбата е нещо, на което много държи. Макар че обикновено, след като подпише в гражданското, нещата тръгват надолу.

Мария се стяга за трета сватба, ще взима по-млад мъж сн. Фейсбук

Мария се стяга за трета сватба, ще взима по-млад мъж сн. Фейсбук

Мария призна, че новият й мъж е кестеняв брюнет, който има собствен бизнес и намеренията й към него са сериозни. Единственото, което тя пожела да запази в тайна е от колко време са заедно и кой е той. „Много съм ревнива. Изключително много“, казва по този повод изкусителката. И завършва с признанието, че за нея сватбата е магия, затова няма търпение отново и отново да се вижда в бяла рокля. Въпреки предсказанията на лелите на Азис, че именно бракът съсипва всичките й връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар