Мария бременна? (Певицата се скри, не дава да й снимат корема)

Гласувайте за статията

Мария чака бебе, не дава да й снимат корема

Фолк певицата Мария изглежда е бременна. Изпълнителката се появи последните дни на участие видимо променена и това си личи. Фолк звездата пусна коремче, което не се опитваше до последното си участие. След забележките, че се е ошишкала обаче , изпълнителката взе да се крие от камерите.

Мария затри профила си в Инстаграм и вече не се снима в социалните мрежи. Певицата все още ходи по участия, но разреди и тях. Последния намек, че може да е бременна е фактът, че позира с широки дрехи. По всичко изглежда, че фамилията Гущерови скоро ще се сдобие с нов наследник.

Мария бременна?

Мария бременна?

Самата Мария обеща на феновете, че ще започне да им пуска жокери, когато забременее, а по-голям жокер от наедрялата й талия, едва ли би могло да има. Изпълнителката, освен това изглежда се опитва да стои далеч от прожекторите—още един признак, че е на път да стане родител.

Певицата навлече широки дрехи, не дава да я снимат в лице

Певицата навлече широки дрехи, не дава да я снимат в лице

Засега Мария не е започнала със снимките от близкото минало, или с публикуване на детски кукли и чорапчета, които да намекнат, че ще става майка, но е факт, че фолк звездата е доста суеверна. И вероятно по тази причина няма да признае за предстоящото майчинство, докато не започне да й личи твърде много.

Злите езици твърдяха, че фолк певицата има проблеми със зачеването, предвид тежката й първа бременност, но според други, със съпруга й Християн Гущеров просто отлагат. Още повече, че фолк дивата е и студентка и има ученичка — два факта, които също я възпират да бърза с второто дете. При все това, девет месеца след сватбата Мария е на път да се похвали с така желаното бебе. А последните й постъпки будят сериозни съмнения, че догодина милионерската съпруга, най-накрая ще дари половинката си с наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар