Виж уникалните БИСЕРИ на Мара Отварачката (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Вижте какви бисери ръсеше Мария преди 10 години

Фолк певицата Мария направо изби рибата. Старо интервю на изпълнителката от първите й години на музикалната сцена, тотално умори форумци от смях. Фолк дивата ръси такива остроумия пред камерите, че дори и години след интервюто й феновете й продължават да не вярват, че Мария е способна на подобни нелепи изказвания.

Мария шашка с бисерите си

Мария шашка с бисерите си

Бисерите на изпълнителката са толкова смешни, че влязоха дори в колекцията на „Господари на ефира“. Интервюирана за свой клип певицата коментира работата си по него по следния начин: „ Когато започнахме да мислим по-трезво и по-така повърхностно…“, с което тотално втрещява репортерката. Същата е и реакцията на Гала, която по време на цялото им интервю, я гледа повече от странно, сякаш не е сигурна какво й отговаря певицата.

Визията на певицата също е умопомрачителна

Визията на певицата също е умопомрачителна

„Аз никога не съм писала никакви стихотворения, нито изречения“, ръси бисер след бисер брюнетката. А водещата Гала я гледа повече от изумена. Няма спор – фолк миньончето е способно на такива умотворения, че направо може да си съперничи с „Комиците“. При това без въобще да се напряга да измисля хуморески.

Освен с умотворенията си, на видеото певицата изглежда и повече от умопомрачително. Чудим се със солариума ли е прекалила фолк дивата или с фон дьо тена, тъй като изглежда като препечена филийка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар