Мария бере срам заради Марая (Лекуват говорен дефект)

Мария бере срам заради Марая (Лекуват говорен дефект)
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата Мария се черви заради Марая, в коледния им дует лъсна говорен дефект на малкатаМария и Марая

Амбициозната майка Мария се притесни за щерка си Марая. В дуета, който двете направиха за Коледа лъсна проблем с говора на детето, пише hotarena.net. Марая с нейното френско  произношение на буквичката „р“ съвсем не става за певица или актриса.

Мария била свикнала с говора на малката си щерка, но след дуета веднага се заела да отстранят проблема.

И въпреки, че Марая от сутрин до вечер е затрупана с ангажименти, които славолюбивата й майка и възлага сега на дневен ред се появи ново задължение. Мария уредила девойчето да посещава логопед. С него трябва да изчистят произношението на френското „р“.

Упоритата родителка отсега се грижи за Марая и за нейната бъдеща кариера. Как ще пробие в артистичния свят като няма правилен говор.

Срамовете на фолкаджийката били подсилени и от писмата, които получила от феновете си. Те критикували певческите заложби на Марая. А Мария хич не била доволна от това. Вместо да изпише вежди с новия дует, тя избоде очи, смятат запознати.

И ето го поредното задължение за Марая. Тя освен, че ще заляга върху уроците ще посещава логопед. Упорито ще работи за да оправи произношението си.

Марая е добро и послушно дете. Още преди да тръгне на училище се научила да чете и пише. А Мария все е недоволна, разказват близки до фамилията. Натоварва малката с все нови и нови ангажименти. Не иска да повярва, че не от всеки става звезда.

Предприемчивата Мария си е навила на пръста, че нейната Марая ще има бляскава кариера. И от сега не спира да се грижи за това.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар