Мария без грим като 16 годишна (Снимка)

Гласувайте за статията

Фолкаджийката Мария взриви мрежата, пусна се без грим и предизвика истински дебати

Мария Гущерова се пусна напълно натурална. Тя публикува във Фейсбук свое фото на което позира без грим.Мария без грим като 16 годишна (Снимка)

И някои от феновете й се втрещиха, а други я поздравиха за смелостта. На снимката Марчето изглежда като тийнеджърка на 16 години. Няма и помен от важната изписана и нагласена милионерска съпруга, която сме свикнали да ни гледа от снимките или от сцената.

На фотоса Мария е с малко повехнала кожа и има големи сенки под очите, написа HotArena. Но като цяло наистина прилича на слабичка ученичка току що станала от сън. Дори прическата й е като на момиче от ученическата скамейка. Единствено проблемните напомпани устни издават, че това е фолк певицата Мария.

С натуралната си визия Марчето предизвика истински дебати в мрежата като в Народното събрание.

Едни я критикуват и дори се подиграват на фолк звездата без макиаж. Коментари от рода на „Леле, не ни причинявай повече подобен стрес точно по Коледа, имай милост, бе, Мария?!“, „Помощ!! Ослепях!!“ преобладават сред феновете на певицата.

Други пък я защитават и я харесват повече без грим.  Те изтъкват, че натуралната й визия я прави нежна и мила и не прилича на изхабена лелка.

А трети дебатират трябва ли звездите да си останат завинаги звезди и да не се показват на своите последователи като обикновени хора.

Оставаме на вас да прецените как повече ви харесва Мария. Дали с грим или без, но трябва да отбележим, че е похвално да имаш смелост да се покажеш в напълно естествения си вид и да разбереш какво мислят за теб многобройните ти фенове.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар