Мария без грим – доста по-нежна (Фото от спалнята й)

Мария без грим – доста по-нежна (Фото от спалнята й)
5 (100%) 1 vote

Мария без грим изглежда много по-добре отколкото омазана с какви ли не помади

Мария се пусна без грим, за кеф на феновете си

Мария без грим е в пъти по-нежна, отколкото на сцената. Около това мнение се обединиха феновете на звездата, след като тя пусна свое фото, на което е без макиаж. Или поне без тежките мазила, с които сме свикнали да я виждаме ежедневно.

Мария се пусна без грим

Мария се пусна без грим

При по-внимателно вглеждане, се забелязва, че чалгаджийката все пак има фон дьо тен и безцветен гланц на устните си, тъй като очевидно се бои да се покаже съвсем както майка я е родила. Факт е обаче, че в този си, близък до натуралното вид, Отварачката изглежда доста по-добре, отколкото с тежък грим.

Най-малкото дава вид на нежна и деликатна жена. Което, като цяло е трудно постижимо, заради гигантските джуки, които е лепнала на лицето си. И които приличат повече на маймунско дупе, отколкото да имат някаква естетична визия. Макар тя да твърди, че изглежда секси по този начин и мъжете я харесват много. Или поне нейният мъж.

За нейно съжаление обаче феновете не са на това мнение. Почитателите на лекия жанр от години се молят на Мара да понамали огромните си джуки и поне малко да си възвърне естествения вид. Последните й корекции дотолкова много стресираха онлайн потребителите, че те дори я обвиниха, че е заприличала на извънземно.

„Спри се малко, и естествена си красива“, зоват форумци. По всичко личи обаче, че Мария няма никакво намерение да се вслуша в думите им. И продължава упорито да буха с хиалурон и без това огромните си джуки.

„Нищо чудно, че дори и в леглото не смее да се пусне съвсем натурална“, хилят се онлайн зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар