Маринела и Ветко Арабаджиеви натикали Виктория Капитонова в Ергенът (Рускинчето протеже на богаташите)

Амбициозната рускиня Виктория Капитонова обикаляла морето през лятото с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Запознати с житието и битието на Виктория Капитонова от шоуто „Ергенът“ разкриват, че рускинята е протеже на семейство Арабаджиеви и близкия до семейството Георги Семерджиев – Жоро Шопа. Именно в тяхната компания тя бе засечена на морето миналото лято.

виктория капитонова
Снимка: Инстаграм

Забелязва се, че в последната година амбициозната рускиня си е подсигурила праймтайма на Би Ти Ви, като първо участва в кулинарното предаване „Мастършеф“, без да има някакви специални кулинарни умения, а сега се повдизава в шоуто „Ергенът“, макар че още при влизането си в предаванет, че е обвързана.

На повечето зрители вече е ясно, че Виктория Капитонова и връзкарка и ползва влиянието на милионерското семейство Арабаджиеви. Ветко и Маринела често са предоставяли свои хотели за снимачни площадки на продукции на Би Ти Ви, така че имат извество влияние върху ръководството на медията.

Виктория Капитонова е инфлуенсър с вече над 100 хил. последователи, но амбициите й не стигат дотук. Тя иска да стане по-известна у нас от своята сънародничка Наталия Кобилкина, макар че все още не е започнала да обяснява на жените как да си търсят мъже. Но вече пък води курсове за ритуали за привличане на пари.

Източник: в. „Уикенд“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.