Марина Войкова остава без короната на Мис България! (Вижте защо й я отнемат)

Марина Войкова остава без короната на Мис България! (Вижте защо й я отнемат)
5 (100%) 1 vote

Марина Войкова е на път да се раздели с титлата Мис България 2015

Марина Войкова е нарушила едно от основните правила на конкурса

Марина Войкова е на път да се раздели с короната на Мис България 2015. Оказа се, че 21-годишната победителка от Елин Пелин е нарушила едно от основните правила на конкурса. А именно – да няма никакви еротични фотосесии преди участието си.

Марина Войкова е нарушила регламента на Мис България

Марина Войкова е нарушила регламента на Мис България

Само че Марина вече се е снимала както майка я е родила, но умишлено е скрила това от журито и организаторите, за да не я дисквалифицират от надпреварата. Която тя в крайна сметка спечели, ако се вярва на слуховете, не и без солидната финансова подкрепа на Христо Сираков. За когото се говори, че й е любовник и е платил за короната й.

Още по-скандалното е, че разголените фотоси на миската са достъпни навсякъде из онлайн пространството, предават от Novini.bg.

По регламент, короната й трябва незабавно да бъде отнета и да бъде предадена на първата й подгласничка.

Както беше направено и през 2002 година, когато стана ясно, че тогавашната Мис България – Теди Бургазлиева, също се е снимала в еротична фотосесия и не е уведомила за това организаторите.

Още повече, че на световния финал на Miss Globe, където Войкова трябва да представи България, също не се допуска участничките да имат разголени снимки.

Дали обаче от организаторите ще предприемат някакви мерки и ще отнемат короната на Марина, е друг въпрос. И без това покрай конкурса вече се вдигнаха достатъчно скандали, след като се оказа, че от Интерсаунд не могат да си позволят да платят лиценза за Мис Свят и на международния финал беше изпратено абсолютно неизвестно момиче, което дори не се е явявало на конкурс у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар