Мариета на Гонзо му прости изневерите (Двамата по-щастливи от всякога – Фото)

Гласувайте за статията

Мариета на Гонзо грее от щастие до мъжа си

Мариета на Гонзо му прости забежките и аферата с Цеци Красимирова

Мариета на Гонзо му прости изневерите. По всички личи, че съпругата на бившия левскар е решила да даде пореден шанс на отношенията, въпреки многобройните му изневери и скандални афери. Най-известна от които е тази с Цеци Красимирова, любовницата на разстреляния в Амстердам Косьо Самоковеца.

Гонзо и Мариета категорично опровергаха всички слухове, че са разделени. Двамата купонясваха в компания на техни приятели на морето. Партито беше в един от баровете на луксозния плаж „Рапонги“ край Варна.

Мариета на ГонзоКомпания им правеше усмихнатият волейболист Теодор Салпаров. Ветеранът винаги е в центъра на пачангата и когато има възможност, отмаря по заведения. Към групата се включи и журналистът Красимир Минев, видя bgdnes.bg.

Както знаете, бракът между Гонзо и жена му претърпя не малко сътресения, особено покрай връзката му със скандалната Цеци Красимирова. В която бившият футболист беше лудо влюбен.

В опитите си да го задържи, Мариета се подложи на куп пластични операции, за да подобри визията си.

Усилията й в крайна сметка имаха ефект и в момента двамата са по-щастливи от всякога. А Мариета буквално сияе, коментират близките им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар