Мариела Нордел скочи на Мегз: Куку Шанел, да рекламира само усмирителни ризи (Вижте как я унижи)

Мариела Нордел скочи на Мегз: Куку Шанел, да рекламира само усмирителни ризи (Вижте как я унижи)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел не издържа и нареди истеричната Мегз

Мариела Нордел скочи на Мегз с доста обидни думи

Мариела Нордел не издържа на истериите на Мегз във ВИП Брадър. И не се посвени да я нареди подобаващо. Звездата от МастърШеф също е вдигнала ръце от непрестанните драми и истерии на дизайнерката. И й сипа обилна порция „за душата“ във Фейсбук.

„Казват, че нямало лоша реклама, но след нескопосно изиграни истерични припадъци, постоянни хленчения, скоротечни крясъци, словестна диария и селски капризи, Мегъз може да рекламира само и единствено усмирителни ризи!“, пише Нордел, намеквайки че е време в модната линия на Куку Шанел от Раковски да влязат нови аксесоари с дълъг ръкав. Ще се харчат добре целогодишно, пък и идва зима, вероятно и ще топлят.

Мариела Нордел„Брадъра трябва да е горд, че открива уникати – всяка една лаборатория към Карлуково би се радвала да притежава екземпляра Мегъз“, продължава да храни Каканашева словоустата кулинарка.

Напомняме че именно пиперливият език и свежото чувство за хумор направиха Мариела Нордел безспорно най-популярният участник, появявал се в ефира на готварското шоу.

Освен пишман дизайнерката, под прицела ѝ често попада и скандалджията Шеф Петров, към който къдрокосата дама определено не питае меки чувства, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар