Мариела Нордел орезили Коцето: Застаряващ чичка с шкембе (Вижте как унижи и другите съквартиранти)

Гласувайте за статията

Мариела Нордел срази Коцето, изглежда жалко, прилича на застаряващ чичка, пуснал е вече шкембе

Мариела Нордел не пропусна да засегне Коцето. Тя се опита да свали маските на съквартирантите и да покаже какво мисли за всеки един от тях.

Под прицела й бе Константин. Прочутата готвачка го опрличи на абсолютен нарцис, влюбен в себе си и собствения си образ. Нордел смята, че е абсолютно нетолерантен много злопаметен и отмъстителен човек.

Мариела недоумява защо жените толкова много въздишат по фолк певеца. По време на пребиваването си в Къщата кулинарката вижда един съвсем различен Константин. А не такъв лъскав, като на сцената. Тя признава, че няма помен от мускулестото му тяло. От прекаляването с алкохола вече е започнал да оформя шкембе, предават от pik.bg. Което не веднъж видяхме смело да демонстрира.

Годините си опитва да скрие с боядисаната си коса, твърди Нордел, която го подиграва, че се има за световен веселяк и голям хубавец. И не на последно място признава, че е смаяна от количеството питиета, които поглъща.

За Светлана Василева известната готвачка споделя, че се изживявала като господарката на Къщата, но е със слаба психика. Людмила Захажаева била като динозавър, не спира с квалификациите си Нордел.

Тя все още не може да повярва, че е била подложена на истински мъчения от Големия брат. Сядането на електрическия стол смятала, че е шега. Но все още си спомня за претърпените болки, когато й пускали ток. Страда и за обвиненията, че е мърла и за упреците, че е дебела. Напълнялата си фигура дължала на сериозно заболяване, свързано с щитовидната жлеза и отстраняване на тумори както и на прекаран стрес.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Мариела Нордел орезили Коцето: Застаряващ чичка с шкембе (Вижте как унижи и другите съквартиранти)”

 1. bankya

  Дек. 14. 2017

  kосеtо роѕtrоі kuѕhtа v bаnkq, kоqtо ѕе аmіrа v kvаrtаlа nа fоlk lеgеndаtа оt mіnаlоtо роlі раѕkоvа, сhіqtо bаbа е brаtоvсhеdkа nа bаbаtа nа bоіk bоrіѕоv.kосеtо і nаdеtо vѕеkі dеn ѕе rаzhојdаt v сеntrаlnіq раrk nа bаnkq.

  Reply to this comment
 2. bankya2

  Дек. 14. 2017

  kосеtо роѕtrоі kuѕhtа v bаnkq, kоqtо ѕе аmіrа v kvаrtаlа nа fоlk lеgеndаtа оt mіnаlоtо роlі раѕkоvа, сhіqtо bаbа е brаtоvсhеdkа nа bаbаtа nа bоіk bоrіѕоv.kосеtо і nаdеtо vѕеkі dеn ѕе rаzhојdаt v сеntrаlnіq раrk nа bаnkq..

  Reply to this comment
 3. bankya3

  Дек. 14. 2017

  koceto postroi kushta v bankq, koqto se amira v kvartala na folk legendata ot minaloto poli paskova, chiqto baba e bratovchedka na babata na boik borisov.koceto i nadeto vseki den se razhojdat v centralniq park na bankq…

  Reply to this comment
 4. МАРИЯ ТЕОДОСИЕВА

  Дек. 19. 2017

  АКО ТОЗИ ТЕКСТ ДОСЛОВНО Е ПРЕДАДЕН ТУК, ЗА ДА ГО ЧЕТЕМ, ЖАЛКО ЗА НОРДЕЛ, КОЯТО С НИЩО НЯМА ДА СЕ ЗАПОМНИ, ОСВЕН С ИНТРИГИТЕ, КОИТО БЯХА ОСНОВНО В ДЪРЖАНИЕТО Й!!!!!!! СПРЯМО КОЦЕТО, ТЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗЛОБНА, ЗАЩОТО ВСЯКО ЕДНО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ ДУМА ПРОТИВ НЕГО, ПОКАЗВА, ЧЕ ЖЕЛАНИЕТО Й ДА СЕ ДОМОГНЕ ДО АВТОРИТЕТА И УСПЕХИТЕ НА КОЦЕТО, ПРОСТО НЯМА КАК ДА ОСЪЩЕСТВИ, ОСВЕН ДА КЛЮКАРСТВА!!!!!!!!

  Reply to this comment

Добавете коментар