Мариела Нордел взе на прицел Светлана Василева: Първо нейните екстеншъни ще изхвърчат от Къщата!

Гласувайте за статията

Мариела Нордел елиминира първа Светлана Василева

Най-колоритния участник от „Мастър шеф“ Мариела Нордел, влиза в новия сезон на Биг Брадър: „Most Wanted“. Къдрокосата пиарка отрано даде заявка, че ще побърка участниците в Къщата. А първа на прицела й се оказа Светлана Василева.

„За мен тя е най-слабото звено. Набелязала съм си още три, с които може да влезе в конфликт и съм сигурна, че първа ще излети от предаването. Тя просто рано-рано ще си тръгне“, категорична е Нордел. Според нея плеймейтката просто няма да издържи на конкуренцията и ще си тръгне с подвита опашка.

При това от самото начало.

Самата Светлана Василева даде заявка, че ще бъде един от най-изявените играчи. Мнозина обаче смятат, че си придава важност само защото има връзка с Християн Гущеров. Вече тръгнаха слухове, че бизнесменът е уредил любимата му да се ползва с особени привилегии в Къщата. Така ли е наистина и как ще се справи тя с Мариела Нордел, предстои да видим.

Другите две дами, които са на прицела на кулинарката, са Луна и Людмила Захажаева. И двете са известни като едни от най-провокативните участнички, а мнозина очакват там наистина да хвърчат екстеншъни. „Още от първия момент и двете се разбраха, че няма да допуснат другата да командва парада. Людмила завзе Къщата, а Луна се устрои в двора. От утре ще стане весело, когато и двете се окажат отвън. Това наистина ще е война на световете“, коментират във форумите.

Мариела Нордел се кани да изхвърли Светлана Василева от Къщата

Мариела Нордел се кани да изхвърли Светлана Василева от Къщата

Иначе Мариела даде заявка, че знае тайните на всеки един от участниците. И смята да се изправи срещу всеки от тях лично. Кулинарката изрази желание да разпали страстите в Къщата и между участниците още с влизането си. И по всяка вероятност ще успее наистина да ги подлуди за много кратко време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар