ВИЖ как Биг Брадър се ИЗГАВРИ с Мариана и Ханес! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Поп певицата принудена да върне годежния си пръстен

Нечувана гавра с Мариана Попова и годеника й Ханес си спретнаха продуцентите на „ВИП Брадър“. Певицата трябва да върне пръстена си само ден след като го получи.

Продуцентите се изгавриха с годежа на Мариана

Продуцентите се изгавриха с годежа на Мариана

Дори публиката в залата възропта срещу мисията, която от „ВИП Брадър“ възложиха на влюбените. Те трябва да вдигнат пред съквартирантите грандиозен скандал, който да доведе до връщането на пръстена им.

Въпреки че Мариана и Ханес приеха мисията уж с усмивка, двойката не изглеждаше никак въодушевена. „Това е истинска гавра и с двамата“, негодуват зрители и интернет потребители, гледали поредната драма в Къщата.

През следващите 72 часа двойката трябва да разиграе нечуван скандал, а Мариана да върне годежния си пръстен. Шоуто трябва да бъде толкова убедително, че всички съквартиранти безусловно да повярват, ако искат да спасят оскъдния си седмичен бюджет.

Новата мисия обаче не се понрави на публиката и зрителите масово негодуват срещу нечуваната гавра, която продуцентите си устроиха с новоизпечените годеници. Те дори освиркаха организаторите заради жестоката мисия, която възложиха на певицата и любимия й. Ще успеят ли Мариана и Ханес да се справят със задачата, тепърва ще видим. Но както изглежда заигравката с емоциониите и душевното равновесие на съквартирантите скоро няма да свърши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “ВИЖ как Биг Брадър се ИЗГАВРИ с Мариана и Ханес! (ВИДЕО)”

 1. Proicho Karaivanov

  Ное. 02. 2012

  Никой не и е бил телеграма тия двамата да участват в тоя кашмер както казваше баба ми.Тя лакомията до там води.

  Reply to this comment
 2. Proicho Karaivanov

  Ное. 02. 2012

  Никой не и е бил телеграма тия двамата да участват в тоя кашмер както казваше баба ми.Тя лакомията до там води.

  Reply to this comment

Добавете коментар