ТЪЖНО! Виж защо Мариана Попова остана без пръстен

Гласувайте за статията

Поп певицата остана без годежния си пръстен, взеха й го

Мариана Поповаостана без годежен пръстен. Изпълнителката върнала бижуто на любимия си Ханес, но не защото му отказала сватба, а заради продуцентите на „ВИП Брадър“. Дори след края на предаването те си устроиха доста жестока гавра с нея, като я накараха за втори път да върне бижуто.

Мариана Попова пак остана без пръстен

Мариана Попова пак остана без пръстен

За това стана ясно, когато певицата се появи без накита по време на поредната си обиколка из телевизиите. Въпреки че продължава да бъде с Ханес и прави планове за сватба Мариана е без годежното бижу. Което даде доста поводи за спекулации.

Оказа се, че Попова е върнала пръстена по настояване на продуцентите, тъй като бил под наем. Те го взели от една изключително скъпа бижутерска къща само и единствено с рекламна цел. След края на формата брюнетката ще не ще трябвало да го върне. А любимият й Ханес както изглежда не бърза да го замени с друг.

Историята около годежа също се превърна в медиен цирк. Оказва се, че Ханес въобще не искал да се показва по телевизията, а още по-малко да предлага брак на приятелката си. Навил се след дълги преговори и солидна сума пари. А и продуцентите го убедили, че Мариана постоянно говорела за него и искала точно това, пише „Слава“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар