Мариана Попова ще се шири в италиански замък!

Гласувайте за статията

Мариана Попова най-после е взела съдбоносно решение и си вдига куфарите от България!

Мариана и Ханес се местят в Италия след сватбата

ВИП-брадърката се стяга да отпътува със семейството си за Италия и да заживее в един от фамилните замъци на Ханес. От дълго време Мариана се чуди накъде да поеме и признаваше, че една от предпочитаните посоки води към Австрия. Кой не обича чистите улици и уредения живот, спретнатите зелени площи и спокойствието! Певицата неведнъж е признавала, че има възможност да замине, но приятелите и работата я задържат в родината.

Сега има по-важна причина да се сложи край на колебанията, подчертават от HotArena.net. Мариана получи официално предложение за брак от любимия си Ханес и няма причина да бави нещата. Откакто носи годежния си пръстен, тя очевидно планира отпътуване в най-близко бъдеще. Близки до двойката коментират, че любимият й Ханес бил издънка на заможен стар род и че имотите на фамилията в Италия са не един и два. Именно в някой от тях смятало да се настани и младото семейство много скоро.

Ханес е истински милионер и на Мариана няма да й липсва нищо, където и да се намира, коментират близки до двойката. Най-важно от всичко обаче било това, че сомелиерът я обичал все така горещо, както в началото на връзката им, и бил готов да стори за нея истински чудеса. Според приятели той изобщо не се поколебал да направи предложението си в пряк ефир, пред многолюдната публика на ВИП-брадър. Всички бяха свидетели на това как Ханес се постара да зарадва Мариана като истинска звезда с годежния пръстен от бяло злато и диаманти, за който броил 2000 евро. Клюката носи, че щом разбрали какъв тузар е човекът на певицата, напористи моми се опитали да й го отмъкнат, но той изобщо не им обърнал внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар