Мариана Попова проговори за Първанов: Не съм втора Мерилин Монро!

Гласувайте за статията

Мариана Попова проговори за Георги Първанов, отрече слуховете за връзка

Мариана Попова за първи път наруши мълчанието си по отношение на Георги Първанов. Певицата дълго време бе спрягана за негова интимна приятелка, въпреки че тя отричаше в началото двамата да имат нещо общо. С годините слуховете продължаваха с пълна сила, като дори се твърдеше, че дъщеря й от италианеца Ханес, е наследница на бившия президент. След повече от 7 години мълчание, певицата разкри истината, пред Кристина Патрашкова в „Папараци“.

„Никога не съм била нещо повече от позната с президента. Харесвам го като политик, подкрепях го, но никога не сме имали интимни отношения. Изпитвам единствено респект и уважение към него и съпругата му, с която също имаме приятелски отношения, но ние никога не сме имали връзка“, категорична е Мариана Попова.

Мариана Попова проговори за Първанов

Мариана Попова проговори за Първанов

Изпълнителката сподели още, че с Георги Първанов са започнали да ги свързват след серия от събития. „Първо се срещнахме покрай предизборната му кампания и оттам тръгна всичко. После пеех по концертите му, а след това бяхме на една маса за Евровизия, докато изпращахме Елица и Стунджи. Случи се така, че покрай серия от мероприятия бях засичана около него, а това провокира и слуховете“, заяви Мариана Попова.Тя сподели още, че само веднъж е давала интервю, в което да отрече слуховете, но никой не й е обърнал внимание. „Тогава реших да замълча и повече нищо да не казвам по темата“, допълва още тя.mariana e4

През годините до нея достигат редица слухове, които усилено игнорира. Към днешна дата е щастлива, като омъжена жена и майка на дъщеря, родена от връзката й с Ханес.mariana

Що се отнася до историите с президента Първанов, Мариана Попова помни и забавни случки покрай грозните истории за двамата. „На няколко пъти ми се случи да ме спират на пътя полицаи и да ме пускат без проверка, а няколко дори ми се извиниха, че изобщо са ме спрели“, споделя със смях тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар