Мариана Попова изплака: „Спрете, оставете ни на мира!“

Гласувайте за статията

Мариана Попова изплака в личния си профил във Facebook: “…спрете…оставете ни простичко да си живеем…”

Мариана и Ханес се женят през юни!

Вопълът на поп дивата е породен от нестихващите клюки около връзката й с Ханес: ще има ли сватба – или не; разделили ли са се след годежа пред цяла България в Къщата на Vip Brothe; има ли топла връзка между Мариана и Орлин Горанов? Стоп! Вече е известно от изявленията на самата певица от ТВ-екрана, че с Ханес ще се оженят през юни в тесен семеен кръг!
“Време е някой да повярва в силното ми желание да бьда спокойна и щастлива с това, което имам”, пише в последния си пост певицата. И за пореден път декларира, че единственото, което й е потребно, е да бъде оставена на спокойствие, за да живее простичко – колкото може. “…спрете…не го проумявам…” – не крие огорчението си тя. И обявява за кой ли път, че с Ханес са добре, че вкъщи всичко е нормално и че животът и работата продължават.
В същото послание Мариана потвърждава, че много скоро феновете й ще чуят новата песен, която подготвят с Орлин Горанов.
От hotnews.bg хвърлят повече светлина за парчето, върху което дуетът усилено работи. То е на испански – “Tu mi estrella“, т.е. “Ти си моята звезда“. Песента е в ритъм салса и ще излезе за Деня на влюбените – Свети Валентин, под името “На мен ми стига любовта“. Тя ще е специален подарък за феновете за 14-ти февруари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар