Мариана Попова бременна от Веселин Плачков (Вижте я с наедряло коремче)

Мариана Попова грее от щастие, певицата е в очакване на бебче

Мариана Попова е бременна от любимия си Веселин Плачков. Певицата все още не споделя с почитателите си благата вест. Но се пусна на снимка, на която личи наедрялото й коремче.

На кадъра се вижда как таткото е сложил нежно ръка на стомахчето на половинката си. Точно там където бие миниатюрното сърчице на бъдещото им бебче. Най–прозорливите веднага забелязаха този деликатен детайл и заваляха хиляди коментари. Мариана пък потвърди благата вест като ги лайкна.

Според слуховете, които все още не са потвърдени официално бременната изпълнителка е в петия месец. Именно заради бебето тя отказа участие в изминалия сезон на ВИП Брадър. В който трябваше да се сгоди пред камерите за новия си любим.

Заради тях шоуто бе рекламирано като „Сезонът на любовта”, но бързо бяха сменени от другата двойка Петканов и Богданска, предават от blitz.bg.

Мариана Попова имала тежка бременност с първата си дъщеричка. Затова се притеснила нещо да не се случи с бебето и не се съгласила да участва в сеирджийското шоу.

Певицата все още не е спряла да ходи на участия, но ревниво крие деликатното си положение с широки дрехи. Страхува се от зли очи и уроки затова пази в тайна, че чака дете.

Преди известно време стана ясно, че с Плачков стягат ново семейно гнездо. Актьорът прочул се с ролята на Васил Левски купи голяма къща за новата си половинка край Перник. Там с Мариана ще отгледат новото попълнение в семейството, което ще се появи след има, няма четири месеца.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.