Мариана Попова става блондинка до сватбата си!

Гласувайте за статията

Мариана Попова е неузнаваема с новия цвят на косата си: изсветлена до кестенява, в някои моменти изглежда почти руса!

Мариана е вече кестенява, почти руса! Снимка от „24 часа“

Понякога ме виждат и като руса, откровеничи певицата пред “24 часа”. Хрумнало й да си смени визията малко преди празниците. Харесала си кестенявата гама, избрала точния нюанс, който според нея й пасвал най-добре, и с готовия “проект” изтичала при коафьора. По Коледа и Нова година всички близки и приятели я засипвали с комплименти, а и тя самата страшно се харесала! Както Мариана сама признава, този път пожелала да посрещне Нова година като нормалните хора, а не работейки! Успяла да си уреди празник чак до 6 часа сутринта на първи януари!
Промените в прическата са нещо знаково за всяка жена, коментират светски репортери. Обикновено подстрижката или изборът на нов цвят са белег за желана промяна, или пък за подготовка към нов житейски етап. Нищо не чуваме за това – как Ханес е възприел почти блондинката Мариана! За развитието на отношенията в тази двойка се чува какво ли не: ту че са се разделили, че Попова напъдила пияндето Ханес, ту че сватбата им е след два дни.
Истината е, че пред очите на цяла България Ханес поиска Мариана за своя съпруга. Кога ще бъде сватбата им /и ще бъде ли всъщност?/, никой май не казва. Може би почти русата годеница Мариана дискретно подготвя следващата си стъпка: навръх сватбата си вече да е истинска блондинка?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар