Мариана към Орлин: Ти си пълен НЕЩАСТНИК (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Мариана Попова съвсем изтрещя, нервите й са безкрайно опънати заради изцепката на Николай Мартинов и Ласкин

Мариана Попова

Мариана Попова съвсем изтрещя

Мариана Попова най-хладнокръвно нарече Орлин Павлов в лицето: „Изключително много ме дразниш! Ти си пълен нещастник”. Поп певецът също не й остана длъжен, като реши да я обиди с любимата квалификация на Нешка Робева: „Ти си ЗЕРО” (Нула).

Видео от „любезностите”, които си размениха двамата съквартиранти, бе излъчено на сайта на VIP Brother. „Ние така си говорим”, усмихна се Орлин и двамата дадоха да се разбере, че всичко е на майтап. Но както знаем, във всеки майтап си има и доза истина.

Нервите на Мариана Попова са безкрайно опънати, след като Николай и Иван Ласкин я замеряха с бутилки по време на мисията „звезди” и „фенове”. Оттогава певицата почти не комуникира с мъжете в Къщата, а жените настройва срещу тях. Според Николай Мартинов певицата има стратегия да раздели съквартирантите и да ги скара.

Дали яростта на Мариана се е обърнала и срещу Орлин Павлов, или наистина всичко беше в кръга на шегата? Двамата по принцип нямат лична вражда, дори напротив – когато замеряха Мариана с бутилки Орлин бе единственият мъж, който скочи да защити Попова.

Сега, дори и на майтап, тя му се отблагодарява с думите: „Ти си пълен НЕЩАСТНИК”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар