Мариана Маринова лъсна по бельо от фитнеса (Снимка как боса върти педали)

Гласувайте за статията

Мариана Маринова яко се изложи, Мис Силикон N 1 върти педали във фитнеса боса и по бельо

Шефката на родните силиконки Мариана Маринова показа как й започва деня. Само, че вместо да събере харесвания си навлече подигравки. Заради нелепия си вид от залата за спорт. Лъсна в най-позьорското фото.Mariana Marinova

Мис Силикон в момента е в Колумбия заради моден конкурс. Тя пусна снимката за да покаже как поддържа перфектни форми. Но май никак не й се получи. Заради абсурдният й вид. До сега никой не е въртял педали бос. На тренировка се ходи със специален екип. Миската се е стъкнала по оскъдно бельо. Иска да разкрие предизвикателните си женски форми. Обаче лъсна истината, че има нужда да се раздели с някои излишни мазнини от задните си части, предават от hotarena.net.

Потребителите в социалната мрежа не спират да се хилят на парадоксалната снимка. Те съветват силиконката не само да се снима с велоергометъра. А да го яхне и яко да завърти педалите. Не да го ползва за декор.

Още нещо препоръчват на Мариана Маринова фитнес разбирачите. Да се снабди с удобен екип за тренировки. За да има полза от уредите силиконовата хубавица да се облече подходящо. Тъй като оскъдното бельо по което се показва само ще й пречи да седна на седалката на уреда.

С последното си фото шефката на силиконките изби рибата. Показа как може да се направи най-превзетото и комично фото. Какво пък толкова лошо има в това? Аудиторията се попиля от смях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар