Мариана Маринова бременна, пуши като комин (Вижте как застрашава бебето)

Гласувайте за статията

Мариана Маринова пуши като издънена печка въпреки бременното си коремче

Мариана Маринова пак ще става майка. Спипаха шефката на силиконките в столично заведение с надут корем.

Най-странното в цялата история е факта, че въпреки бременността си миската не се притеснява да лапне цигара. Изобщо не се замисля какви поражения на здравето може да нанесе на нероденото си дете с вредния си навик.

Възмутен посетител на заведението щракнал как в компания моделката не вади цигарата от устата си въпреки, че вече бременността й много си личи. Твърде лош пример дава на бъдещите майки. Въпреки, че няма човек, на който да не му е ясна вредата от тютюнопушенето и опасностите от него.

Загриженият читател на електронното издание Bglife не се замислил много, много и изпратил скандалната снимка като доказателство за неразумната постъпка на повелителката на силиконовите красавици.

Според неговите думи Мариана Маринова е поне в четвъртия месец на бременността си, предават от електронното издание  blife.bg. Той твърди, че коремчето й толкова е наедряло и много личи особено когато е права. Но даже и седнала определено се вижда, че ще става майка. Което я прави твърде неприятна гледка за околните с тази навирена цигара в ръката.

За миската това ще е третото поредно дете. Тя има едно по-голямо момиче и едно момче. Това, че е майка а две деца не й пречи да застрашава безразсъдно живота на още нероденото си бебе.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар