Мариана Маринова бременна, пуши като комин (Вижте как застрашава бебето)

Мариана Маринова пуши като издънена печка въпреки бременното си коремче

Мариана Маринова пак ще става майка. Спипаха шефката на силиконките в столично заведение с надут корем.

Най-странното в цялата история е факта, че въпреки бременността си миската не се притеснява да лапне цигара. Изобщо не се замисля какви поражения на здравето може да нанесе на нероденото си дете с вредния си навик.

Възмутен посетител на заведението щракнал как в компания моделката не вади цигарата от устата си въпреки, че вече бременността й много си личи. Твърде лош пример дава на бъдещите майки. Въпреки, че няма човек, на който да не му е ясна вредата от тютюнопушенето и опасностите от него.

Загриженият читател на електронното издание Bglife не се замислил много, много и изпратил скандалната снимка като доказателство за неразумната постъпка на повелителката на силиконовите красавици.

Според неговите думи Мариана Маринова е поне в четвъртия месец на бременността си, предават от електронното издание  blife.bg. Той твърди, че коремчето й толкова е наедряло и много личи особено когато е права. Но даже и седнала определено се вижда, че ще става майка. Което я прави твърде неприятна гледка за околните с тази навирена цигара в ръката.

За миската това ще е третото поредно дете. Тя има едно по-голямо момиче и едно момче. Това, че е майка а две деца не й пречи да застрашава безразсъдно живота на още нероденото си бебе.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.