Мариана Векилска се срамува от килограмите си! Стилистите на БНТ буквално се гаврят с нея (СНИМКИ)

Мариана Векилска се срамува от килограмите си! Стилистите на БНТ буквално се гаврят с нея (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes
Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

48-годишната водеща Мариана Векилска, която се изявява и като инструктор по йога, все още води неравна битка с килограмите и към момента победата е за наднорменото тегло.

Въпреки че преди време журналистката бе успяла да свали близо 15 кг със специална диета, тя бързо успя да си ги възвърне, че да натрупа и допълнителни отгоре. В момента Векилска е изключително напълняла и изпитва срам и притеснение относно теглото си.

Уви, и стилистите на „България в 60 минути по БНТ“ не й помагат особено, пише „Уикенд“. Дори напротив – според зрители те буквално се подиграват с наедрелите форми на Мариана, обличайки я в изключително неподходящи тоалети. Раздърпани ризи, широки панталони в двойно по-голям размер от този на водещата или впити по телесата й бели потници я правят още по-едра, отколкото е в действителност.

Мариана видимо се притеснява от начина, по който изглежда и често се опитва да прикрие поне паласките си с таблета, докато води предаването в цял ръст.

В социалния си профил, слава богу, има възможност да се показва само от кръста нагоре и затова всичките й снимки в последно време са само на… главата й.

Според нейни колеги Векилска сама си е виновна за начина, по който изглежда. „Тя се надъхва да отслабне и го прави, но след това бързо се връща към старите си хранителни навици, яде на корем забранени храни и за отрицателно време си възвръща предишната форма“, клатят глава в нюзрума на БНТ.

Стопкадри от "България в 60 минути"

Стопкадри от „България в 60 минути“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар