Марешка Глущук влязла с екстеншъни в „Игри на волята“ (Вижте модната й недомислица)

Гласувайте за статията

Марешка Глущук влязла в „Игри на волята“ директно от салона за красота

Плеймейтката Марешка къса нервите на зрители и съотборници в „Игри на волята” със своята вироглавост и желанието си да се изкара жертва. Въпреки че не спира да натяква колко лошо се е отнесло с нея семейството й, тя се похвали с екстеншъни, които сложила в Москва.

Свалянето на изкуствената й коса щяло да струва 3 бона, затова тя решила да участва с нея в предаването, въпреки че пречи при екстремните игри и затруднява съотборниците й. В нейното племе скандалите с плеймейтката са всекидневни. . „Всяка една интрига, която е става тука е заради тебе“, споделя Йоана на Марешка. Според Маша, тя казва, каквото мисли и не е лицемерна като останалите.

Марешка Глущук

Снимка: ХотНюз

За трета поредна седмица прабългари ще живеят в луксозната вила. Силните отново показаха, че когато става въпрос за териториална битка, няма кой да ги спре. Въпреки победата в лагера на Прабългари отново има напрежение. Роберта сподели, че тази победа не и е сладка, защото след края и, са я обвинили.

Георги и Юлиян са ядосани, защото са чули Роберта да казва, че не може да се справи и я смятат за слаб играч, а Георги я нарича „Мис Свят“. Славяни не успяват да си запалят огън на плажа и им се налага да спят на студено. Добрин е ядосан на останалите от Траки, защото не са го послушали за стратегията на играта. Според него е трябвало близначките да копаят в пясъка, а не Ана – Мария, предават от Hotnews.bg.

Той получи подкрепа от Александър, което ядосва Наско и близначките, защото според тях стратегията е била на всички. След като видяхме как Траки падат нарочно, за да изгонят Илиан, дали няма да видим същата стратегия и за останалите?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар